Ocak 07, 2009, 10:36:42 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Duyurular: Diss Yarışması Tıkla  Battle Turnuvası İçinTıkla  Ayın Üyesi Tıkla  Graffiti Yarışması Tıkla

Ana SayfaAraYardımAraGiriş YapKayıt

Bedava adınız@sagopakajmerap.info Mail&MSN Adresi
Bedava @sagopakajmerap.info Mail&MSN Adresi

Reklamlarımız
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: MTV EMA töreni sonuçları hakkında...  (Okunma Sayısı 178 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BrOoK_218'in Bilgileri
BrOoK_218
Forum Kurucusu
Kıdemli Üye
*

Uye ID 1
Kayit Tarihi Temmuz 08, 2008, 10:17:15 ÖS
Nerden AnKaRa
Mesaj Sayisi 434
Rep Puani
Paylaşım Seviyesi: 9
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu Itibar
Iletisim 218218218 profilime_ne_b@ki.yon Yasak profilime_ne_b@ki.yon
WWW E-Posta

E-Posta
Ruh Halim:

« : Ekim 12, 2008, 03:25:27 ÖS »

SAGOPA KAJMER KONUŞUYOR;

değerli dinleyenlerim,

banaverdiğiniz oylar için ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim.mtv ematöreninde sagopa kajmer salonu yıktı geçti.zaten sahneden gördüğümkadarıyla neyin ne olduğu belliydi.emre aydın oylamayı kazanan isimoldu.kendisine başarılar dilerim.

ve sizler… durmadan oylarkullandınız verdiğiniz değeri gösterdiniz elhamdülillah.önemli olan osahnede gördüklerimdi.ben herşeyin farkındayım siz sakınüzülmeyin.muhteşemdiniz.si

zlerlegurur duyuyorum.eğer bu bir fan yarışması olsaydı kesin ödülsizlerindi.çünkü sizin sesleriniz herkesin sesini bastırır.bugünşampiyon zaten bizdik.her zaman da biziz.şampiyonu sıkar yarış:) buarada şu oyları bir açıklasalardı en azından hem bizim hem fanların içirahatlardı.ama hiçbir açıklama yapılmadı.böylesi biraz sıkıcı oldu.bensaat 15 ten 24 e kadar orada bekledim.çok yoruldum,ayrıcaanlatamayacağım kadar bunaldım.oylama gecesine kadar çok haberyapıldı.sago önde vs gibi.bu durum diğer sanatçı arkadaşlarımıztarafından tepkilendi.gözler nedense üzerime çevrildi.hatta bir arabenim hakkımda şikeci mi bu vs denildi bir takım kişilertarafından.kısacası bu yarışma benim için zaten stressli geçmişti.enazından benim oy vs gibi nedenlerle reklam yaptırmadığım ortayaçıktı.aklandım diyelim.verdiğiniz oylar nereye gitti? bu sorununcevabını ben de bilemiyorum çünkü kimin ne kadar oy aldığını ancakgörevliler bilebilir.yarışma bitti ben hala bilmiyorum siz düşünün.birberraklık yok.iyisimi bütün bu olanları unutun.ve söylediğim gibiüzülmeyin.ben sizleri teskin etmek için böyle bir yazı yazma gereğiduydum.çok emek verdiniz.hissetmem yeterliydi.görev tamamlandı.
saygılar sevgiler hepinize….
AhEnK_sgpkjmr'in Bilgileri
AhEnK_sgpkjmr
Yeni Üye
*

Kisisel Mesaj SeN GiBiLeR YüZüNdEn bEn gİbİlEr bU HaLdE

Uye ID 229
Kayit Tarihi Kasım 10, 2008, 01:38:44 ÖS
Nerden gebzeeee
Mesaj Sayisi 30
Rep Puani
Paylaşım Seviyesi: 0
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kotu Itibar
Iletisim
E-Posta

E-Posta
Ruh Halim:

« Yanıtla #1 : Kasım 11, 2008, 08:32:10 ÖÖ »

vayy be haklısın sagooo sen her zaman şampiyonsun gönüllerdede dünya'da da kimse degiştiremez bunu paylaşım için çok saol arkadaşım

SeNsİz gEçEn GüNlErİn kAzAsI YoK Be sEvGiLiM[][][]
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
\\SiTeMaP///
|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Tagged

Tasarım BrOoK_218 Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS